Κουμαριά Καιρός

ΑΥΓΟΣΤΟΣ 2016 ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΑΡΙΑ

από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουμαριάς «Η Ντόλιανη»

 

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στο γήπεδο Κουμαριάς η Παιδική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Κουμαριάς αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ξερολιβάδου. Ο αγώνας έληξε 0–2.

Η σύνθεση της ομάδας της Κουμαριάς ήταν : Περικλής Μούσιας, Κακαφίκας Παναγιώτης, Τζήμας Νίκος, Αμπρικίδης Γιώργος (Δημήτρης Σερεμέτας), Πρωτοψάλτης, Καλογιαννίδης Αναστάσιος (Καραμπασόπουλος Ηλίας), Τζήμας Γιώργος, Χατζηαντώνογλου Νικόλας, Χρήστου Μανώλης, Μαρούδας Αλέξανδρος, Τζήμας Κων/νος (Βαφειάδης Πλάτων). Προπονητής της ομάδας Χαλκίδης Σίμος.

efiv_om_kou

Τετάρτη 10 Αυγούστου η Εφηβική ομάδα Κουμαριάς αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Σελίου. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Σελίου και έληξε με νίκη των Κουμαριωτών με 1 – 2. Τα γκολ σημείωσαν ο Καψάλης Τάσος (2 τέρματα) και Χαρισιάδης Γιώργος από την ομάδα του Σελίου.

Η σύνθεση της ομάδας της Κουμαριάς ήταν η εξής : Βελέτζας Ιάσονας, Καψάλης Τάσος, Κρίπας Κώστας (Δημόπουλος Γιώργος), Ταραμονλής Μανώλης, Δημούλτσης Παναγιώτης, Χαλκίδης  Σίμος,  Μαυρίδης Αντώνης (Χατζηαντώνογλου Δημήτρης), Τζήμας Γιώργος, Γεωργιάδης  Στέφανος, Καρύδας Γιώργος, Δαβιτίδης  Στάθης. Προποτητής της ομάδας Χαλκίδης Σίμος και  μεγάλος χορηγός αυτής  ο Νταλιμπίρας Γιώργος.

 

Πέμπτη 18 Αυγούστου, στο χώρο του παλιού Σχολείου Κουμαριάς πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση «Νότες στο φως του φεγγαριού». Κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό, που το φεγγάρι έπαιζε κρυφτό με τα σύννεφα, όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά.

panselinos_2016

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί την κα Μουταφίδου Ειρήνη, Βαρακλή Αναστασία και Βαρακλή Ευγένιο(Dj Nino )που μας ταξίδεψαν μουσικά με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Επίσης ευχαριστεί τους  χορηγούς της εκδήλωσης  κ. Αναστασίου Νίκο από τα καταστήματα Bruno, τον κ.  Νταλιμπίρα Γιώργο από την BMW Service,  τον κ.  Μούρνο Στέργιο από την ταβέρνα «Όπως παλιά…», την κα Πετρομελίδου Αναστασία από τα «Υφάσματα Πετρομελίδης»,  καθώς και τη νεολαία της Κουμαριά που βοήθησε τόσο στην οργάνωση όσο  και στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστεί όλους όσους αψηφώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τίμησαν με την παρουσία τους την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση.