Κουμαριά Καιρός

Δελτίο Πανηγυριού 2017

SYLLOGOS

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στη επιτυχία του παραδοσιακού πανηγυριού που πραγματοποιήθηκε στην Κουμαριά το διήμερο 7 και 8 Σεπτέμβρη για τον εορτασμό του Γενέσιου της Θεοτόκου. Το παραδοσιακό πανηγύρι διεξήχθη στην πλατεία του χωριού και καταφέραμε όλοι μαζί υπό τους ήχους της ορχήστρας του Νίκου Ζέρβα την Πέμπτη και του Θοδωρή Χαλιάσου την Παρασκευή με τη συνοδεία του μοναδικού Γιάννη Ανδρεάδη στο τραγούδι να συνθέσουμε καταπληκτικές παραδοσιακές βραδιές γεμάτες κέφι και χορό.

PANHGYRI_2017_1

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την παραδοσιακή ταβέρνα «Όπως  παλιά» του Στέργιου Μούρνου και της Σοφίας Νάκη για την άψογη εξυπηρέτηση που προσέφεραν στον κόσμο στο φαγητό και στο ποτό, τον Μ.Α.Σ Καλλιθέας και  όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των διήμερων εκδηλώσεων.

 

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:

Τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου (Π.Ο.Ξ.) και του Συλλόγου Παλατιτσιωτών για την άψογη εμφάνισή τους.

Όλους τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους:

PANHGYRI_2017_3

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κων/νος Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, Θανάσης Σιδηρόπουλος και Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Διονύσης Κουλουριώτης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β΄θμιας Εκπαίδευσης Θανάσης Σιακαβάρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Σουμελίδης και Θωμάς Αγγελίνας, ο πρόεδρος της ΤΚ Φυτείας Νίκος Αγγέλου και ο πρόεδρος της ΤΚ Κουμαριάς Κώστας Τζήμας. Γραπτό χαιρετισμό για την επιτυχία των εκδηλώσεων απέστειλε η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου.

PANHGYRI_2017_4

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΟΣΔΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Δ. – ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ Δ. ΟΕ και τους κ. Δημήτριο Δ. Τζήμα, κ. Νταλιμπίρα Ν. Γιώργο, κ. Τηλαβερίδη Γ. Χαράλαμπο, κ. Λαζαρίδη Κ. Ιωάννη, κ. Μούσια Π. Αναστάσιο και  κ. Στέργιο Μούρνο – κα Σοφία Νάκη που σταθήκαν δωροθέτες της Λαχειοφόρου μας.

PANHGYRI_2017

Θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά αλλά και για τις επόμενες δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου ευελπιστώντας στην ανεκτίμητη αρωγή όλων σε κάθε προσπάθειά μας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Ασημάκης Δημόπουλος

Ο γεν. γραμματέας

Δημήτριος Μησιάκας